Administratief medewerker intake

Organisatietopper in Amsterdam 

Je doet
Je geeft vooral telefonisch informatie over de cursussen en mogelijkheden van TopTaal, zodat cursisten weten wat ze kunnen verwachten van hun taallessen. Jij zorgt voor de planning en uitvoering van de intakes en een goede verwerking van de gegevens van nieuwe cursisten zodat de cursisten snel kunnen instromen in de juiste taalcursus. Je ontvangt cursisten, zorgt voor de juiste documenten en hebt contact met externe partijen.

Je bent.
Je bent klantgericht, probleemoplossend, integer, flexibel en accuraat. Iemand die zorgt dat de cursisten zich welkom voelen vanaf het eerste contact met ons. Je houdt goed het overzicht, bent een organisatietalent, initiatiefrijk en een administratieve topper. Je bent enthousiast en behoudt de rust in drukke tijden. Je bent communicatief vaardig, je werkt tenslotte bij een taalbureau.

Je biedt.
Jouw MS Office-ervaring
Minimaal 2 jaar administratieve werkervaring in aanvulling op je MBO 4 diploma
Jouw uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Spaanse taal. (Tigrinya is een pré)
Jouw professionele uitstraling
Jouw affiniteit met taalonderwijs en/of de doelgroep anderstalige volwassenen

Wij bieden
Een baan voor 32-40 uur per week waarin je het verschil kunt maken. Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime). Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen. Een gezellige, flexibele en informele werkomgeving op ons hoofdkantoor in Amsterdam waar volop ruimte is voor jouw ontwikkeling. En lekkere koffie

Koffie?
Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent. Stuur een overtuigende mail en jouw cv naar solliciteren@toptaalgroep.nl t.a.v. Geertje Laurijssen. En wie weet, proef je onze heerlijke koffie binnenkort in Amsterdam. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Geertje, telefoon 088-3742000.

Wij zijn.
TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons bedrijf is snel gegroeid waarbij een team van inmiddels meer dan 200 mensen zich inzet voor een prachtig doel. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, daarnaast hebben we vestigingen in o.a. Veenendaal en Woerden.

TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt een breed pakket aan studiebegeleidingsdiensten. Meer informatie over wat wij doen, vind je op www.toptaal.com/over-toptaal

TopTaal is een erkend opleidingsinstituut sinds 2004

  • Logo Blik op Werk
  • Logo certificaat KET
  • Logo BVNT2
  • logo sbb
  • NRTO Keurmerk